woensdag 17 februari 2010

Macho is vermist!


Macho vermist
Hondje Macho (4 jaar) wordt al enige weken vermist. Op maandag 18 januari is hij weggelopen bij het uitlaten en verdwenen in Houten. Macho is een erg schuw hondje, en laat zich niet gemakkelijk benaderen door onbekenden. Zijn eigenaren zijn wanhopig op zoek naar een teken van leven van Macho. Ze zijn erg bezorgd voor hem met dit slechte weer.
Macho is een kleine witte hond met een pluizige krulvacht, hangende oren en een pluimstaart. Toen hij wegliep had hij een rode halsband met pootafdrukjes om. Macho is gechipt.
Als u Macho ziet of iets over hem hoort, neemt u dan zo snel mogelijk contact met zijn eigenaren op, via machovermist@hotmail.com. U kunt ook contact opnemen met het Huisdierenmeldpunt Utrecht. Voor meer info: www.huisdierenmeldpuntutrecht.nl. Op deze site staan nog meer foto’s van Macho.
Macho heeft ook een filmpje op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=18jtiebxcEM. Help de zoektocht ook door het filmpje te bekijken en het door te sturen aan anderen, zodat ook via YouTube zo veel mogelijk mensen naar Macho gaan uitkijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten